Chicken Pot Pie Pocket using Puff Pastry


Puff Pastry Chicken Pot Pie Recipe. Refer to our previous recipe. Water Melted Butter Parmesan Garlic Powder Italian Herbs Bake 200ºC / 392ºF for 15 minutes Don’t forget to like, comment and share Don’t forget to subscribe

31 thoughts on “Chicken Pot Pie Pocket using Puff Pastry

  1. Saya first !!! Kebetulan sya tgh tgk akak pnya resepi2 , ehh tetiba dpt noti ada resepi baru πŸ˜πŸ™ˆ gonna watch it . Bye then hahaha

    Edit : more coincidence , imma watching your chicken pie before your noti appear . Im sorry for over exciting πŸ˜‚

  2. Wah..dh ada pembantu ye sekarang perasan tu bukan tangan awak πŸ˜…πŸ˜… apa pun terbaik resepi πŸ‘πŸ‘

  3. Resepi chicken pot pie ada di description.. boleh tekan link situ ye😊
    Psst..sebenarnya sy pun tertanya2 chicken pot pie mcm mna buatnye. Rupanya lupa nk tgk kat descriptionπŸ˜‚

  4. Senang, Mudah, Ringkas, Sedap πŸ˜‹πŸ˜‹ pastinya terbaik dari Buat Orang Lapo.. rugi kalau tak cuba buat.. πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  5. Salam sis. Itu hari dah buat chicken pot pie in several pots for my guests …mmg power sis!! Skrg tgh buat tiramisu custard! Thanks so much for your recipes! I loved them!! Keep up the good work!! πŸ‘πŸ‘πŸ’–πŸ’•

  6. Semua makanan sis masak saya suka sangat sangat😊 simple n senang nak ikut.

    Btw, boleh tak saya nk request sis tunjuk recipe cara nk buat fish&chip?

    Terima kasihπŸ˜†

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *